Görev sistemi ve oyundaki işaretlerin anlamları!


Sanalikadaki Görev Sistemi

   Sanalikaka görev sistemi "TL" ile sanil yüklemeyen arkadaşların sanil kazanması için üretilmiş bir sistem olmasına rağmen eğlence için, yeni arkadaşlarla tanışmak için kullanılıyor.Sanalikadaki görev sistemi sürekli geliştiriliyor: yeni karakterler yeni görevler ekleniyor bu da oyunu daha da oynanılası kılıyor.Görev alırken ve aldığınız görevi uygularken görev metnini iyi okumanız görevi kolay kavramanıza yardımcı oluyor.Sanalika yapımcıları nereden görev alacağınızı belirtmek için görev veren karakterlerin üzerine ünlem işareti koymuşlar bu da size kolaylık sağlıyor.


   Oyundaki İşaretler ve Anlamları
  
Ünlem İşareti (!) : Alınmamış görev.
Gri Soru İşareti (?) : İlgili görevin buradaki aşamasını tamamlamak için yeterli malzemelere sahip değilsiniz.
Parlak Soru İşareti (?) : İlgili görevin buradaki aşamasını tamamlamak için yeterli malzemeye sahipsiniz. Üstüne tıklayarak görevi devam ettirebilirsiniz. Bu aşama görevin son aşaması ise göreviniz tamamlanacaktır.
Görevler her aşamasında size, sizden neler istediğini ve size neler vereceğini karşınıza gelen ekranlarda belirtecektir. Gerekli malzemelere sahip olmadığınızda görevle ilgili "Devam" veya "Tamamla" tuşları görüntülenmeyecektir. Eğer görevinizin sizden ne istediğini unuttuysanız ekranın sağ üst köşesindeki görevlerim düğmesine tıklayabilirsiniz. Burada almış olduğunuz görevler listelenecektir. Bundan sonra görevin hikayesine erişmek için üstüne tıklamanız yeterli olacaktır.

Yorumlar