Oyunlar nerde nasıl oynanır?


Sanalikada belli başlı oynayabileceğiniz oyunlar var onları aşşağıda sıralayacağız ona göre o mekanlara gidip oynamak istediğiniz oyunu oynuyabilirsiniz.Şimdi Oyun isimlerini sırasıyla verelim..
Dart
Pong
Tilt
Okey
Tavla


Bu beş oyunu hangi mekanlarda nasıl oynuyabileceğinizi aşşağıdaki görebilirsiniz.

1-) Dart nerde, nasıl oynanır?

Dart oynayabilmek için önce bulunduğu mekana daha sonra da oyunun bulunduğu noktaya gitmelisiniz. Gittiğinizde oyunu oynamak isteyip istemediğinizi soran bir panel açılacaktır. “Evet” seçeneği ile oyuna giriş için hazır duruma gelirsiniz. Eğer rakibiniz varsa, otomatik olarak oyuna yönlendirilirsiniz, aksi halde rakip gelene kadar bekletilirsiniz. Beklemek istemezseniz mekan içinde başka bir yere giderek bekleme işlemini iptal edebilirsiniz.
( Dart oyunu yalnızca 1. Cadde’deki Cafe’de bulunmaktadır. )

2-) Pong nerde, nasıl oynanır?

Pong oynayabilmek için önce bulunduğu mekana daha sonra da oyunun bulunduğu noktaya gitmelisiniz. Oyunun bulunduğu noktaya gittiğinizde oyunu oynamak isteyip istemediğinizi soran bir panel açılacaktır. “Evet” seçeneği ile oyuna yönlendirilirsiniz. Oynamak istemezseniz “Hayır” seçeneğini seçerek veya mekan içinde başka bir yere giderek bekleme işlemini iptal edebilirsiniz.
( Pong 1. caddedeki kafede bulunmaktadır. )

3-) Tilt nerde, nasıl oynanır?

Tilt oynayabilmek için önce bulunduğu mekana daha sonra da oyunun bulunduğu noktaya gitmelisiniz. Gittiğinizde oyunu oynamak isteyip istemediğinizi soran bir panel açılacaktır. “Evet” seçeneği ile oyuna yönlendirilirsiniz. Oynamak istemezseniz “Hayır” seçeneğini seçerek veya mekan içinde başka bir yere giderek bekleme işlemini iptal edebilirsiniz.
( Tilt 1. caddedeki kafede bulunmaktadır.)

4-) Okey nerde, nasıl oynanır?

Okey oynayabilmek için önce bulunduğu mekana daha sonra da oyun masasına gitmelisiniz. Oyun masasındaki bir sandalyeye oturduğunuzda oynamak isteyip istemediğinizi soran bir panel açılacaktır. Dilerseniz oyun masasına tıklayarak karakterinizin boş olan bir sandalyeye otomatik olarak oturmasını sağlayabilirsiniz. Panelde önünüze gelen “Evet” seçeneği ile oyuna giriş için hazır hale gelir ve diğer oyuncuları beklemeye başlarsınız. Oyun için gerekli olan 4 oyuncu tamamlandığında oyuna yönlendirilirsiniz. Oynamak istemezseniz “Hayır” seçeneğini seçerek veya mekan içinde başka bir yere giderek bekleme işlemini iptal edebilirsiniz. (Okey yalnızca 1. caddedeki kahvehanede bulunmaktadır.)

5-) Tavla nerde, nasıl oynanır?

Tavla oynayabilmek için önce oyunun bulunduğu mekana daha sonra da oyun masasına gitmelisiniz. Oyuna oturduğunuzda oynamak isteyip istemediğinizi soran bir panel açılacaktır. Dilerseniz oyuna tıklayarak karakterinizin boş olan bir sandalyeye otomatik olarak oturmasını sağlayabilirsiniz. Panelde önünüze gelen “Evet” seçeneği ile oyuna giriş için hazır hale gelirsiniz. Oyunu oynayabilmek için rakibiniz varsa hemen, eğer yoksa rakibiniz karşınıza oturup oyuna girmeye hazır hale geldiğinde otomatik olarak oyuna yönlendirilirsiniz. Eğer oynamak istemezseniz “Hayır” seçeneğini seçerek veya mekan içinde başka bir yere giderek bekleme işlemini iptal edebilirsiniz.

Yorumlar