Nasıl sanil kazanırsınız?

  Öncelikle sanil nedir?
sanil dediğimiz meret:Sanalikada  kullanabileceğiniz para birimidir. Oyuna ilk başladığınızda "sudan çıkmış balık" olarak başlarsınız tabir yerindeyse. Para kazanmanız gerekir. Yemek para. İçmek para. Eğlenmek para. Karı kız para. ev para . para Allah para. Dinleri imanları para.

Elbette bi yerden para kazanmaya başlamanız lazım. Her kapitalist toplumda olduğu gibi Sanalika'da da işgücüne ihtiyaç vardır. Para kazanmanız için çalışmanız gerekir. Neler yapabilirsiniz. 

1- Balık tutabilirsiniz mesela. Sonra o balıkları restorana satar ve çil çil sanillere sahip olursunuz. 
2- Çöp toplayabilirsiniz. Merak etmeyin adınız çöpçüye çıkmaz. Sanalika'da yaşamaya başlayan her insan bu evrelerden geçiyor. 

Kısaca görev sistemini kullanmanız gerekir.

Tabiyki bu görevleri yaparken oyundaki bazı buglardan yararlanarak bu evreyi daha hızlı geçebilirsiniz.Program yazarlarının yazdığı hile programlarıyla vakit kazanabilir çil çil sanilleri cebinize daha çabuk atabilrsiniz.

Ancak şunu unutmayın ki Hile, oyunu kazandırsa da, kaderi değistirmez.

Yorumlar

  1. sanil kazanmak için konuşma yerine yazdığımda olmadı 10 sanil gelmedi.... nasıl yapılıyor bilmiyorum soleyin bana gerçektn çk ihtiyacm vr bana yardım edn???

    YanıtlaSil
  2. öyle olmuyo üstünde bir soru işareti olur ona tıkla

    YanıtlaSil
  3. İyi ama nasıl çöp toplanıyor ?? :(

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar ama bu görevler 1 gün için sınırlı sınırı kaldıramazmıyız

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar bende 10 sanili denedim olmuyo çok ihtiyacım var lütfennn

    YanıtlaSil
  6. bnde sanil istiom ama olmuyo arkadaşlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Küfür ve Hakaret içeren yorumlar yazmayınız.Yorumunuz silinecektir.Yorum yazarken Türkçemizi doğru kullanalım.Eğer "Yorumlama Biçimi"nde "Google Account,LiveJournal,Wordpress,TypePad,AIM,OpenID" seçeneklerinin ne olduğunu bilmiyorsanız "Adı/Url" seçeneğini kullanınız.